Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Un inlocuitor delicios al mielului de paste!
Carnea de iepure se spala, se portioneaza. Se "maseaza" bine cu ulei Omega 3 (am renuntat la uleiul de masline!). Se presara sarea aromata, boiaua de ardei dulce, se adauga foile de dafin si rozmarinul tocat marunt. Se lasa la rece cel putin 3 ore, sau de pe o zi pe alta. Se pune la cuptor la foc incins ptr cca. 10 minute, ca sa se rumeneasca. Apoi se adauga vinul, se acopera cu foaie de pergament (am renuntat la folia de aluminiu!) si se lasa la foc mic cca. 30 de minute.
Friptura am servit-o cu galuste de cartofi, sos vanatoresc cu ciuperci de padure si salata verde.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult